Izlet na dlani

(Samo danes!) Povratna letalska karta in 7 nočitev na Malti (letalo + hotel 3*), že od 73 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v januarju (tor 20.1.- tor 27.1.2015) za dve osebi na Malti.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 29 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Malti je na voljo 7 nočitev (za termin 20.1. – 27.1.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Porto Azzurro, kjer je cena za dve osebi že 86 eur ali hotelu s 4*Maritim Antonine Hotel & Spa z zajtrkom, kjer je cena za dve osebi + zajtrk že 158 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Malti tako znaša od 146 eur (oz. 73 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:

Rezervacija hotela s 3* Porto Azzurro za dve osebi (7 nočitev) za 86 eur na povezavi tukaj
malta-hotel

Rezervacija hotela s 4* Maritim Antonine Hotel & Spa za dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 158 eur na povezavi tukaj
malta-hotel1

Rezervacija letov na Malto preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Malta-Treviso, že za 30 eur na osebo (termin 20.1- 27.1.2015)
malta-let

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Malto lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.