Izlet na dlani

(SAMO DANES!)Povratna letalska karta in 4 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel 4*+ zajtrk), že za 108 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v januarju (termin 24.-28.01.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik WizzAir z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za termin sob 24.- sre 28.01.2015 na voljo, že za 54 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage). Cena je na voljo le danes v okviru WizzAir akcije!

V Istanbulu so na voljo 4 nočitve (za termin 24.-28.01.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 4*May Hotel Istanbul, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 108 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 4* z zajtrkom + letalo) v Istanbulu tako znaša od  216 eur (oz. 108 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* May Hotel Istanbul  za dve osebi (4 nočitve) za 108 eur na povezavi tukaj
ist1

Rezervacija letov iz Budimpešte v Istanbul preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Budimpešta- Istanbul-Budimpešta; že za 54 eur (termin 24.-28.01.2015) Cena je na voljo le danes v okviru WizzAir akcije! ist2

 

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Budimpešte vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 30 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.