Izlet na dlani

SARDINIJA! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Algheru (letalo + hotel) že za 97 eur!

Otok Sardinija velja za zelo priljubljeno in zaželjeno dopustniško destinacijo. Zakaj se ne bi razvajali ob pogledu na čudovite sončne zahode, okusni hrani in odkrivanju skritih kotičkov tega atraktivnega otoka.

Tokrat pa smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v marcu (termin sob 5.3. – tor 8.3.2016) na atraktivni Sardiniji v lepem obmorskem mestu Alghero, ki lahko služi kot odlično izhodišče, za raziskovanje zahodnega dela otoka.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 40 eur na osebo, (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Sardiniji so na voljo 3 nočitve (za termin 5.3.-8.3.2016) v zelo dobro ocenjenem B&B v bližini morja s 3*Actinia Accommodation, kjer je cena za dve osebi že ugodnih 114 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* + letalo) na Sardiniji tako znaša od 194 eur (oz.97 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Actinia Accommodation (3 nočitve) za 114 eur na povezavi tukaj

ah

Rezervacija letov v Benetk preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Alghero – Benetke, že za 40 eur na osebo (termin 5.3. – 8.3.2016)
al
ZAVAROVANJE: Že za 7.07 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sardinijo lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.