Izlet na dlani

SARDINIJA! Povratna letalska karta in 5 nočitev v mestu Alghero (letalo + hotel 3*) že za 93 eur

Otok Sardinija velja za zelo priljubljeno in zaželjeno dopustniško destinacijo. Zakaj se ne bi razvajali ob pogledu na čudovite sončne zahode, okusni hrani in odkrivanju skritih kotičkov tega atraktivnega otoka.

Tokrat pa smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v novembru (termin čet 12.11. – tor 17.11.2015) na atraktivni Sardiniji v lepem obmorskem mestu Alghero, ki lahko služi kot odlično izhodišče, za raziskovanje zahodnega dela otoka.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 20 eur na osebo, ob plačilu s plačilno kartico Diners preko strani RUMBO pa le za 7 eur (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Sardiniji je na voljo 5 nočitev (za termin 12.11.-17.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu v bližini morja s 3*Residence Europa, kjer je cena za dve osebi že ugodnih 171 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + letalo) na Sardiniji tako znaša od 185 eur (oz.93 eur/osebo) (cena velja ob uporabi popusta RUMBO!).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Residence Europa (5 nočitve) za 171 eur na povezavi tukaj

sah

Rezervacija letov v Benetk preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Trst – Alghero – Trst, že za 20 eur (preko strani rumbo.pt le za 7 eur) na osebo (termin 12.11. – 17.11.2015)
sal

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sardinijo lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.