Izlet na dlani

SEPTEMBER! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Kalabriji (letalo + hotel + zajtrk) že za 126 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v septembru ( čet 20.09.- sre 23.09.2015) za dve osebi na sončni Kalabriji (Amantea).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 51 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V obalnem mestu v bližini letališča so na voljo 3 nočitve (za termin 20.09.- 23.09.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2* Piccolo Hotel Lamezia Terme, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 150 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve na Kalabriji (hotel z zajtrkom + letalo) (termin 20.09.- 23.09.62015) tako znaša 252 eur (oz. 126 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 2* Piccolo Hotel Lamezia Terme za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 150 eur na povezavi tukaj

lah

Rezervacijo letov iz Benetk v Lamezio izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Benetke – Lamezia – Benetke, že za 51 eur na osebo
lal

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Italijo lahko naročite tukaj.

IZLET NA DLANI PRIPOROČA: Od Lamezie se do Amanteje lahko pripeljete z javnim prevozom, na voljo je namreč povezava z vlakom ali avtobusom. Več na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.