Izlet na dlani

SEPTEMBER! Povratna letalska karta in 7 nočitev na Kreti (letalo + app) že za 145 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v septembru (čet 10.09.- čet 17.09.2015) za dve osebi na grškem otoku Kreta.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 76 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Kreti je na voljo 7 nočitev (za termin 10.09. – 17.09.2015) v dobro ocenjenem app kompleksu s 3*Stelva Villas, kjer je cena za dve osebi že od 138 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Kreti tako znaša od 290 eur (oz. 145 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija app Stelva Villas za dve osebi (7 nočitev) za 138 eur na povezavi tukaj
kreta2
Rezervacija letov na Kreto preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Benetke – Kreta (Chania)- Benetke, že za 76 eur na osebo (termin 10.09- 17.09.2015)
 kreta1

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kreto lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.