Izlet na dlani

SICILIJA! Povratna letalska karta iz Trsta in 4 nočitve v Trapaniju (letalo + APP 3*) že za 100 eur

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v marcu (pon 14.03.- pet 18.03.2016) za dve osebi v sicilijanskem mestu Trapani.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 38 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).
V Trapaniju so na voljo 4 nočitve (za termin 14.03.- 18.03.2016) v dobro ocenjenem apartmaju v središču mesta s 3*Abita Appartamenti, kjer je cena za dve osebi od 124 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve v Trapaniju na Siciliji (app + letalo) znaša od 200 eur (oz. 100 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija APP Abita Appartamenti za dve osebi (4 nočitve) za 124 eur na povezavi tukaj

trap2

Rezervacijo letov iz Trsta v Trapani izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Trst-Trapani-Trst, že za 38 eur na osebo 
(angl.povezava skyscanner) (termin 14.3.-18.3.2016)
trap1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sicilijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.