Izlet na dlani

ŠKOTSKA! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Edinburgu (letalo + B&B + zajtrk) že za 169 eur!

Obiščite glavno škotsko mesto, ki združuje starodobno in sodobno v edinstveno škotsko vzdušje. Edinburg je ena izmed prestolnic, kjer dobite najboljši vtis o mestu na sprehodu po slikovitih glavnih ulicah in stranskih uličicah. Na poti ob ogledovanju turističnih zanimivosti kot popestritev naletite tudi na številne glasbenike – dudače v kiltih. Mogoče tudi sami domov za darilo prinesete tradicionalno škotsko moško krilo. Mesto je zaradi skritih kotičkov, čudovitih parkov, muzejev in svoje pristnosti vredno ogleda. Bolj podroben opis mesta si lahko preberete TUKAJ.

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v februarju prihodnje leto (termin čet 25.- ned 28.02.2016) za dve osebi v Edinburgu, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik EasyJet z odhodom iz Munchna , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 85 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Edinburgu so na voljo 3 nočitve (za termin 25.-28.02.2016) v zelo dobro ocenjenem B&B s 3* Priestville Guest House , kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 167 eur. Oceno na TripAdviserju si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ zajtrk + letalo ) v Edinburgu tako znaša od 337 eur (oz.169 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija Priestville Guest House (3 nočitve) za 167 eur na povezavi tukaj

edh

Rezervacija letov v Edinburg preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Easyjet:
Munchen – Edinburg – Munchen, že za 85 eur na osebo (termin 25. – 28.02.2016)

edl

ZAVAROVANJE: Že za 7.07 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Edinburg lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.