Izlet na dlani

ŠKOTSKA V JUNIJU! Povratna letalska karta in 2 nočitvi v Edinburgu (letalo + B&B + zajtrk) že za 182 eur!

Kaj pravite na junijski potep po Škotski? Obiščite glavno škotsko mesto, ki združuje starodobno in sodobno v edinstveno škotsko vzdušje. Edinburg je ena izmed prestolnic, kjer dobite najboljši vtis o mestu na sprehodu po slikovitih glavnih ulicah in stranskih uličicah. Na poti ob ogledovanju turističnih zanimivosti kot popestritev naletite tudi na številne glasbenike – dudače v kiltih. Mogoče tudi sami domov za darilo prinesete tradicionalno škotsko moško krilo. Mesto je zaradi skritih kotičkov, čudovitih parkov, muzejev in svoje pristnosti vredno ogleda. Bolj podroben opis mesta si lahko preberete TUKAJ.

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v juniju prihodnje leto (termin čet 09.- sob 11.06.2016) za dve osebi v Edinburgu, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik EasyJet z odhodom iz Dunaja , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 102 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Edinburgu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 09.-11.06.2016) v zelo dobro ocenjenem B&B Strathallan Guest House, kjer je cena za dve osebi že 157 eur. Oceno na TripAdviserju si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 3*+ letalo ) v Edinburgu tako znaša od 361 eur (oz.182 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija B&B Strathallan Guest House (2 nočitvi) za 157 eur na povezavi tukaj

edh

Rezervacija letov v Edinburg preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Easyjet:
Dunaj – Edinburg – Dunaj, že za 102 eur na osebo (termin 09. – 11.06.2016)

edl

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Edinburg lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.