Izlet na dlani

ŠKOTSKA VABI! Povratna letalska karta in 3 nočitve v centru Edinburgha (letalo + hotel 3*) že za 142 eur!

Obiščite glavno škotsko mesto, ki združuje starodobno in sodobno v edinstveno škotsko vzdušje. Edinburgh je ena izmed prestolnic, kjer dobite najboljši vtis o mestu na sprehodu po slikovitih glavnih ulicah in stranskih uličicah. Pohajkovanje je najbolje pričeti ob gradu Edinburgh Castle v starem delu mesta. Na poti ob ogledovanju turističnih zanimivosti kot popestritev naletite tudi na številne glasbenike – dudače v kiltih. Mogoče tudi sami domov za darilo prinesete tradicionalno škotsko moško krilo. Mesto je zaradi skritih kotičkov, čudovitih parkov, muzejev in svoje pristnosti vredno ogleda.

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic (podaljšani vikend) v novembru (termin sob 14.- tor 17.11.2015) za dve osebi v Edinbourghu, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik EasyJet z odhodom iz Milana , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 71 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Edinbourghu so na voljo 3 nočitve (za termin 14.-17.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Tune Hotel – Haymarket Edinburgh, kjer je cena za dve osebi že 142 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo ) v Edinbourghu tako znaša od 284 eur (oz.142 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Tune Hotel – Haymarket Edinburgh (3 nočitve) z zajtrkom za 142 eur na povezavi tukaj

edinh

Rezervacija letov v Edinbough preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Easyjet (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano – Edinbourgh – Milano, že za 71 eur na osebo (termin 11. – 14.11.2015)

edin

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (23 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Edinburgh lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.