Izlet na dlani

SLO blog Lahkih nog naokrog

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev vam tokrat predstavljamo popotnika Roka in Katarino z njunim popotniškim blogom Lahkih nog naokrog.

lnn

S sledečimi besedami sta se se blogerja predstavila na svoji strani: Sva Rok in Katarina, fant in punca, od oktobra 2014 tudi mož in žena, magister arhitekture in bodoča doktorica bioznanosti. Sva različna, a se dopolnjujeva. Rok je mojster ročnih spretnosti in ima veliko idej za urejanje najinega doma, Katarina pa ima ideje, kam vse bi potovala. Katarina miri Roka pri njegovih idejah, Rok pa Katarino pri njenih. In rezultat je super urejeno stanovanje (najbolj ponosna sva na poslikavo stene z motivom zemljevida sveta) in izvrstna potovanja. Poleg tega imava rada še hribe, plezanje, opero, odlično hrano, ki jo tudi sama pripravljava (Rok ima rad začinjeno, Katarina pa bolj umirjene okuse), znamke (Katarinin hobi), fotografiranje, arhitekturo (Rokov hobi in poklic) in pa seveda en drugega 🙂 Blog večinoma piše Katarina, Rok pa skrbi za foto material in grafično podobo.

Na spletni strani Lahkih nog naokrog lahko zasledite podrobne opise z njunih potovanj po skoraj vseh kontinentih (od Evrope, Azije, Avstralije, Afrike itd.), pa tudi nekaj zanimivih z domačih krajev. Ne gre pa spregledati tudi rubrike Okusi sveta, kjer vam zaupata kar nekaj zanimivih kuharskih receptov iz različnih držav, s podrobnimi navodili za pripravo. Kot zanimivost strani pa so tudi zgodbe njunih couchsurfing obiskov, kjer sta se ponudila v vlogi gostiteljev. Če ju še niste uspeli videti v živo, lahko to tudi v letu 2017 storite, saj napovedujeta kar nekaj potopisnih predavaj z zgodbami iz njunih potovanj.

Podatki o blogu Lahkih nog naokrog:
– spletna stran oz.blog: http://rokatarina.blogspot.si/
– Facebook: https://www.facebook.com/rokatarina/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Lahkih nog naokrog vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.