Izlet na dlani

SLO BLOG: Povsod je lepo

V fazi otvoritve predstavitev tujih in slovenskih popotniških blogerjev, smo podali prednost seveda slovenskim. Tokrat vam predstavljamo blog po imenu POVSOD JE LEPO. Kot uvod v svet popotništva si lahko ogledate zanimiv 3 minutni video 365 dni Azije na povezavi tukaj.

Kdo je pisec bloga: Pisca sta dva. Sta Katka in Mic. Popotniški blog govori o več kot 500 dneh potovanja po Aziji. Vse od Šrilanke, Indije, Nepala, Tajske, Indonezije, Myanmara, Vietnama, Filipinov in Laosa.

Na kratku o Katki in Micu, kot se že na naslovni strani opišeta sama:
Po tem ko sva popila ves čaj na Šrilanki, se štiri mesece borila z umazanijo v Indiji, se priklanjala osemtisočakom v Nepalu, meditirala z menihi na Tajskem in pojedla vse, kar nama je prišlo na pot, tavala po pragozdovih in koralnih grebenih Indonezije, občudovala sijaj Myanmara, uživala v Vietnamu in plavala s kitovci na Filipinih, se trenutno izgubljava v Laosu. Začela sva 13. januarja 2014, končala bova … neznano kdaj in neznano kje. Lepo je! Včasih naporno, a vredno vsake sekunde! Najin plan je preprost. Ni ga. Tako…

Blog ima: zanimive in ažurne objave z njune trenutne poti, številne opise s preteklih poti, poleg teh pa tudi številne nasvete v smislu prve pomoči potepanja po Aziji na posamezni destinaciji, na voljo nudita celo nekaj brezplačanih e-knjižic (100 nasvetov za popotnike in 30 azijskih idej za tvoj bucket list) in številne slikovite krajše brezplačne vodiče za posamezne dežele. Slikovite so tudi objave na ostalih komunikacijskih kanalih kot so FB, Instagram itd.

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:  kot zanimivo objavo na blogu bi izpostavili npr. objavo z naslovom: Pregled financ po 365 dneh potovanja.

Podatki o blogu Povsod je lepo:
– spletna stran: http://www.povsodjelepo.com/
– FB naslov: https://www.facebook.com/povsodjelepo.mic?_rdr
– Instagram: https://instagram.com/wejusttravel/
– youtube posnetki: https://www.youtube.com/channel/UC05SfXbBgESuwMyZxFDtwAQ

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Povsod je lepo vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

 

 

 

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.