Izlet na dlani

Sobota: 29. junij 2019: Vrtna zabava in festival slovenskega kraft piva (Rogatec)

Predstavljajte si, da pohajkujete po stari vasici na tržni dan z vrhunskim kraft pivom v roki. Zrak zapolnjuje vesela jazz in swing glasba ter vonjave kulinaričnih presežkov različnih kuharskih mojstrov. Celo za otroke je poskrbljeno, saj z mentorji spoznavajo tradicionalne igre in preizkušajo svoje ročne spretnosti v starih obrteh.

To soboto 29. junija se bo od 10 ure zjutraj naprej, v Rogatcu (Muzej na prostem) odvijala Vrtna zabava in festival slovenskega kraft piva (Pure kraft). 

Število vstopnic je omejeno in v prodaji so po načelu “kdor prvi pride, prvi pije”. Cena vstopnice (15 eur) vključuje vstop v muzej, vodene oglede, muzejske delavnice, celoten program glasbe in zabave v živo skozi ves dan. Ob vstopu prejmete tudi kozarec za degustacijo, ki ga lahko obdržite kot spomin na ta dogodek. Vstopnina za otroke, mlajše od 14 let (v spremstvu odrasle osebe) je brezplačna.

Več informacij o dogodku ter nakup vstopnic na povezavi tukaj ali na FB povezavi.

Opomba: Gre za prestavljen termin zaradi slabega vremena!

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.