Izlet na dlani

Sodelovanje z ekipo Izlet na Dlani

Pri ekipi Izlet na Dlani smo se odločili, da testno preizkusimo sodelovanje z našimi bralci in podjetji. Uvedli bomo partnerski sistem, ki omogoča nagrajevanje posameznikov in podjetij pri posredovanju naših vsebin. Sistem namreč ugotavlja ali je bilo preko povezave, ki ste jo posredovali preko vašega družbenega omrežja ali spletne strani, izveden nakup karte/aranžmaja. V kolikor je bil nakup uspešno izveden bo posameznik/podjetje ustrezno nagrajeno.

Na koncu vsakega meseca bo izdelano poročilo vseh uspešnih transakcij in zneskov nagrad, ki pripadajo vsakemu posamezniku/podjetju. Nagrad boste deležni v primeru opravljanega nakupa preko spletnih strani Skyscanner in Hotelscombined, saj ostalih spletnih strani trenutno še ne omogočamo.

Pri deljenju vsebin, ki so bile objavljene na spletni strani Izlet na Dlani ni omejitev, lahko posredujete preko družbenih omrežij (Facebook, Twitter, Instagram…), forumov, spletnih strani, emailov

Partnerski sistem uvajamo testno, zato bo število sodelujočih na začetku omejeno. V kolikor želite z nami sodelovati, nam pišite na elektronsko pošto (info at izletnadlani.com) ali tukaj ter pri tem obvezno navedite potencialni doseg uporabnikov/sledilcev na vaših spletnih straneh ali socialnih omrežjih. V odgovoru boste nato prejeli vsa potrebna navodila, kako pričeti z uporabo partnerskega sistema.

Veselimo se sodelovanja z vami,
vaša Ekipa Izlet na dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.