Izlet na dlani

Sodelujte in osvojite 3-dnevni oddih v Nemčiji za vso družino v hotelu & hostlu verige A&O – Končano

Osvojite 3-dnevni oddih v Nemčiji za vso družino (2 odrasla in 4 otroci do 17. leta) v kateremkoli hotelu & hostlu verige A&O

 

Vir fotografij: Frankfurt Ostend © A&O HOTELS and HOSTELS Holding AG

Na predstavo v znamenito dresdensko opero, po nakupih v München, na muzikal v Hamburg in na vrh kölnske katedrale. Nemška mesta privabljajo s številnimi dogodki in znamenitostmi, nad bivanjem v A&O HOTELS and HOSTELS pa se navdušuje tudi vaša denarnica. Priljubljena nemška veriga ugodnih nastanitev je bila ustanovljena leta 2000, danes pa z več kot 35 lokacijami v šestih evropskih državah in enaindvajsetih mestih velja za največjega neodvisnega ponudnika namestitev v Evropi, saj se lahko pohvali kar s 24.000 posteljami in 4,1 milijoni nočitvami. A&O pod eno streho združuje hostle in hotele, gostom pa nudi udobno bivanje po ugodnih cenah, brezplačni brezžični internet, bogat samopostrežni zajtrk in še mnogo več. Namestitve A&O zaradi svojih odličnih lokacij v bližini glavnih železniških in avtobusnih postaj ter mestnih središč omogočajo enostaven prihod in odhod z javnim prevozom, v neposredni bližini pa se nahajajo tudi številne turistične znamenitosti. Vikend s prijatelji, družinski izlet z vašimi najmlajšimi ali pa spontan obisk izbrane metropole še nikoli ni bil tako dostopen!

Sodelujte in osvojite 3-dnevni oddih v Nemčiji za vso družino (2 odrasla in 4 otroci do 17. leta) v kateremkoli hotelu & hostlu verige A&O v Nemčiji.

 Nagradno vprašanje:
Koliko naravnih krajin premore počitniška dežela?

 

Zmagovalka nagradna igre – 3-dnevni oddih v Nemčiji za vso družino v hotelu & hostlu verige A&O je:
Nada Breznik
Nagrajenki želimo prijetno potovanje v Nemčijo!


Odgovor pošljite
do vključno petka, 19. julija 2019 na predstavništvo Nemške turistične organizacije preko e-pošte na [email protected]
Z nekaj sreče lahko osvojite 3-dnevni oddih v Nemčiji za vso družino (2 odrasla in 4 otroci do 17. leta) v kateremkoli hotelu & hostlu verige A&O v Nemčijo. Odgovor najdete na spletni strani tukaj.

Sponzorska objava.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

8 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.