Izlet na dlani

ŠPANIJA! Povratna letalska karta in 4 nočitve v centru Sevilje (letalo + hotel) že za 126 eur!

Andaluzijska prestolnica vabi da jo obiščete v januarju! Mesto, kjer boste začutili arabski pridih vas bo očaralo z znamenitostmi kot so Alcázar (kraljeva palača), ki stoji nasproti stolnice je bil narejen na mestu mavrske palače, Torre del Oro (zlati stolp), ki je bil namenjen kot opazovalni stolp in obramba na reki, Plaza de España v parku Maria Luisa in še lahko naštevamo.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v januarju (tor 12.1.- sob 16.1.2016) za dve osebi v španski Sevilji. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 58 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Sevilji so na voljo 4 nočitve (za termin 12.1.-16.1.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 2*Hotel Don Pedro, kjer je cena za dve osebi že od 135 eur

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel + letalo) v Sevilji tako znaša od 251 eur (oz. 126 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Hotel Don Pedroza dve osebi (4 nočitve) za 135 eur na povezavi tukaj

sh
Rezervacija letov v Seviljo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Bologna – Sevilja – Bologna, že za 58 eur na osebo (termin 12.- 16.1.2016)

sl1

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 8 dni znaša od 11,33 eur naprej (individualno) ali od 18,79 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (18 eur popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.