Izlet na dlani

ŠPANIJA! Povratna letalska karta in 7 nočitev v Alicanteju (letalo + hotel) že za 154 eur!

Vroča španska ponudba v marcu! Alicante ali “biser Mediterana”, je s svojim ugodnim podnebjem in prekrasnimi plažami dobil priznanje Modra zastava Evropske unije za najlepše in najbolj ekološko urejen kraj. S 335.000 prebivalci Alicante združuje vse prednosti manjšega mesta z bogatim kulturnim življenjem, z mlado univerzo, in uspešnim gospodarstvom ter številnimi lokalnimi festivali. Alicante vas vabi, da ga bolje spoznate. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v marcu (termin sob 5.- sob 12.3.2016) za dve osebi v Alicanteju, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Budimpešte , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 45 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Alicanteju je na voljo 7 nočitev (za termin 5.-12.3.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu v centru mesta Pension Arena Alicante, kjer je cena za dve osebi že 216 eur. Oceno hotela na Trip Adviserju si preberite TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) v Alicanteju tako znaša od 307 eur (oz.154 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Pension Arena Alicante za dve osebi (7 nočitev) za 216 eur na povezavi tukaj

ah1

Rezervacija letov v Alicante preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Wizzair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Budimpešta – Alicante – Budimpešta, že za 45 eur na osebo (termin 5. – 12.3.2016)

al1
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Alicante lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.