Izlet na dlani

ŠPANIJA! Povratna letalska karta iz Trsta in 4 nočitve v Valenciji (letalo + hotel) že za 113 eur!

Ugodna priložnost za oddih v španskem obmorskem biseru, ki slovi po okusnih lokalnih paellah, največjem akvariju v Evropi, športnih prireditvah in še bi lahko naštevali. Mesto ponuja veliko priložnosti za raziskovanje, obenem pa imate tudi priložnost za obisk katalonske prestolnice Barcelone, ki je hitro in ugodno dostopna z javnim transportom.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v februarju (ned 21.2.- čet 25.2.2016) za dve osebi v Valenciji.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 44 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji so na voljo 4 nočitve (za termin 21.2. – 25.2.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Confortel Aqua 3, kjer je cena za dve osebi že od 138 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Valenciji tako znaša od 226 eur (oz. 113 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Confortel Aqua 3 za dve osebi (4 nočitve) za 138 eur na povezavi tukaj
vh

Rezervacija letov v Valencijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Trst – Valencija – Trst, že za 44 eur na osebo (termin 21.2- 25.2.2016)
vl

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.