Izlet na dlani

ŠPANSKI DECEMBER! Povratna letalska karta iz Trsta in 4 nočitve v centru Valencije (letalo + B&B + zajtrk) že za 93 eur!

Valencia vam zaradi svoje ugodne lege in klime nudi prijeten oddih tudi v decembrskih dneh. Mesto ponuja veliko priložnosti za raziskovanje, obenem pa imate tudi priložnost za obisk katalonske prestolnice Barcelone, ki je hitro in ugodno dostopna z javnim transportom. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v decembru (ned 13.12.- čet 17.12.2015) za dve osebi v Valenciji.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 39 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji so na voljo 4 nočitve (za termin 13.12. – 17.12.2015) v odlično hotelu s 3*La Reina Bed & Breakfast, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že od 108 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + zajtrk + letalo) v Valenciji tako znaša od 186 eur (oz. 93 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*La Reina Bed & Breakfast za dve osebi z zajtrkom (4 nočitve) za 108 eur na povezavi tukaj
vh

Rezervacija letov v Valencijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Trst – Valencija – Trst, že za 39 eur na osebo (termin 13.12- 17.12.2015)
vl

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.