Izlet na dlani

Sreda 07.oktober, Dobrodelno potopisno predavanje: Jadram preko štirih celin

V sredo, 07.10.2015 se bo v Ljubljani v STA Travel Cafe odvijalo potopisno predavanje: Jadram preko štirih celin. Predaval bo Matej Rozman – avanturist po duši in srcu.

Kako je, ko se ti sredi viharja v Tasmanskem morju zlomi jambor in je tvoja pot do Avstralije vprašljiva? Kakšne dogodivščine ti prinese 19 držav vse od Cipra čez Atlantik in Pacifik do Balija? Svoje izkušnje bo z nami delil

Leo klub Ljubljana, ki je tokratni partner dogodka, te lepo vabi na omenjeno dobrodelno potopisno predavanje. Leo klub še sporoča:
Vse udeležence naprošamo, da v zameno za udeležbo na odličnem potopisnem predavanju prinesejo kakšno od spodaj navedenih potrebščin, ki bodo močno olajšale stiske socialno ogroženih posameznikov na slovenskih tleh:
– hrana z daljšim rokom trajanja (testenine, suho sadje, otroška hrana itd.)
– higienski pripomočki (mila, šamponi, vlažilni robčki, planice, higienski vložki )
– sanitetni material (razkužila, obliži, povoji, gaze )

Dogodek povzet po napovednik.com

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.