Izlet na dlani

SUPER CENA! Povratna letalska karta in 3 nočitve v pravljični Pragi že za 119 eur!

Super ponudba za obisk pravljične Prage v junijskem terminu! Zgodovinsko in čudovito mesto je v poletnih mesecih pravi kraj za počitnice. Uživali boste lahko v prekrasni arhitekturi prežeti s Plečnikovim pridihom, lepo ohranjenem srednjeveškem mestnem jedru, odličnem pivu, dobri hrani in še bi lahko naštevali. Praga velja za eno od najlepših evropskih mest, zato vam naša ponudba lahko služi tudi kot lepo darilo, ki ga bo vsak vesel. Odhod in prihod je iz Benetk, kar pomeni, da lahko potovanje v Prago združite še z obiskom romantičnih Benetk! Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v juniju (termin sob 16.- tor 19.06.2015) za dve osebi v Pragi, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Benetk , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 79 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Pragi so na voljo nočitve (za termin 16.-19.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Pension Brezina, kjer je cena za dve osebi že 81 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Pragi tako znaša od 239 eur (oz.119 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3*Pension Brezina za dve osebi (3 nočitev) za 81 eur na povezavi tukaj

hotelpraga

Rezervacija letov v Prago preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke (VCE) – Praga (PRG) – Benetke (VCE), že za 79 eur na osebo (termin 16 – 19.06.2015)

pragaben

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Prago lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.