Izlet na dlani

SUPER CENA! Povratna letalska karta in 4 nočitve v centru Berlina (letalo + hotel) že za 99 eur!

Odlična priložnost za razburljiv in nepozaben potep po Berlinu v novembru. Njegova zgodovina je zelo razburkana, proti koncu druge svetovne vojne je bil močno poškodovan ter v času hladne vojne izoliran od preostalega dela Nemčije. Berlin se je po padcu berlinskega zidu leta ter združitvi Vzhodne ter Zahodne Nemčije hitro rekonstruiral. Poznan je po svojem internacionalizmu in strpnosti, živahnem nočnem življenju, številnih kavarnah, klubih in barih, ulični umetnosti, muzejih, palačah in številnih znamenitostih. V zadnjem času se ga vse bolj drži prizvok mesta mladih, v kar se lahko kmalu prepričate tudi sami.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic (termin ned 15.11. – čet 19.11.2015) za dve osebi v Berlinu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 26 eur na osebo .

V Berlinu so na voljo 4 nočitve (za termin 15.11. – 19.11.2015) v zelo dobro ocenjenenem hotelu Easyhotel Berlin Hackescher Markt, kjer je cena za dve osebiže od 145 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Berlinu tako znaša od 197 eur (oz. 99 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Easyhotel Berlin Hackescher Marktza dve osebi (4 nočitve) za 145 eur na povezavi tukaj
bh

Rezervacija letov iz Benetk v Berlin preko spodnje povezave :
Benetke – Berlin – Benetke, že za 26 eur (termin 15.11. -19.11.2015)

bl

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.