Izlet na dlani

SUPER CENA! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel 3*) že za 93 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v juniju (termin sre 08.06. – ned 12.06.2016) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik WizzAir z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 52 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Istanbulu so na voljo 4 nočitve (za termin 08.06. -12.06.2016) v dobro ocenjenem hotelu na zelo dobri lokaciji s 3* Kupeli Hotel Istanbul, kjer je cena za dve osebi že od 81 eur. TripAdvisor oceno si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* + letalo) v Istanbulu tako znaša od 185 eur (oz. 93 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Kupeli Hotel Istanbul za dve osebi (4 nočitve) za 81 eur na povezavi tukaj
ish

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Budimpešta – Istanbul – Budimpešta, že za 52 eur (termin 08.06. -12.06.2016)
isl

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.