Izlet na dlani

Super ponudba! Povratne letalske karte iz Ljubljane na Havaje, že od 535 eur/osebo (Poteklo!)

havaji
Letalska družba British Airways vam ponuja ugodne povratne letalske povezave iz Prage na Havaje (Honolulu) že od 397 eur/osebo. Povratno letalsko povezavo med Ljubljano in Prago vam omogoča letalska družba Adria Airways, že od 138 eur/osebo. Skupna cena  obeh letalskih kart znaša torej samo 535 eur/osebo.

Obdobje potovanja:  od 16. septembra 2014 do konca marca 2015 (razen v obdobju med 12 in 25. dec.2014)
Obdobje rezervacije: do 25.septembra 2014 oz. do razprodaje prostih mest

Primer povratne letalske povezave iz Prage na Havaje:
prg-hnl

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primera na spodnji povezavi (po kliku na povezavo lahko v to vstavite tudi svoje želene termine in tako preverite ceno):
Praga (PRG) – Havaji(HNL) – Praga (PRG) že za 397 eur (angl. budgetair.ie)

Primer povratne letalske povezave iz Ljubljane do Prage:
lju - prg

Rezervacija letalskih kart iz Ljubljane do Prage je mogoča preko spodnje povezave (po kliku na povezavo se vam odpre iskalnik v katerega vstavite destinacijo LJU- PRG in želene termine in tako preverite ceno): klik na povezavo tukaj Adria Airways
Ljubljana (LJU) – Praga (PRG) – Ljubljana (LJU) že za 138 eur

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Havaje lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primeri. V povezave za letalske karte lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.