Izlet na dlani

SUPER POPUST! Povratne letalske karte iz Ljubljane v London že za 27 eur, v Bruselj za 17 eur, Benetke – Pariz že za 24 eur,…!

Na voljo so super cene, ki jih lahko uveljavljate preko španske strani VIAJAR, kjer ob plačilu s plačilno kartico Maestro dobite 13 eur popusta! Popust lahko uveljavljate pri nizkocenovnih prevoznikih Wizzair, Ryanair in EasyJet. Tako lahko iz Ljubljane poletite v London že za 27 eur, v Bruselj pa za norih 17 eur! Iz Benetk lahko poletite v Pariz že za 24 eur! Na voljo so še številni drugi ugodni leti v evropska mesta iz bližnjih letališčPogoj za uspešen nakup je uporaba plačilne kartice Maestro. Končna cena s popustom vključuje takse in običajno manjšo osebno prtljago.

POMEMBNO: Pred nakupom se pri vaši banki pozanimajte, če lahko opravite spletni nakup z Maestro plačilno kartico. Po naših izkušnjah nekatere banke v Sloveniji ne omogočajo aktivacijo spletnega plačevanja z Maestro plačilno kartico.

Številna ugodna prenočišča v evropskih mestih lahko rezervirate tukaj: hotelscombined.si
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer iz Ljubljane:
London:
lon

Primer: 23.-26.1.15

Bruselj
bru

Primer: 11.-15.1.2015

Primeri iz Benetk (Treviso)
Pariz že za 24 eur (18-23.11.), Malta že za 28 eur (22-26.11.), Barcelona že za 27 eur (11.-16.12), Berlin že za 27 eur (17-24.11)

Navodila za uporabo kupona:
1. Kliknite na link za VIAJAR (klikni TUKAJ)
2. Izpolnite polja za datume in mesta odhoda in prihoda in kliknite BUSCAR (priporočamo da predhodno preverite datume in cene direktno na strani nizkocenovnih prevoznikov in potem željene datume vnesite na stran VIAJAR)
3. Po izpisu cen izberite najcenejšo in kliknite CONTINUAR
4. Odprlo se vam bo okno, kjer je potrebno izpolniti osebne podatke. V oknu boste že videli popust na končno ceno, če plačate z Maestro kartico.

via

5. S klikom na gumb CONFIRMAR se vam odpre okno za plačilo leta (vnesite podatke vaše kartice).
6. Uživajte na potovanju in nam pošljite kartico 🙂

 

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

9 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hotel sem reči v kateri banki bi dobil kartico Maestro. Namreč z običajno bančno kartico na kateri piše tudi Maestro mi ni uspel nakup.

  • V kolikor imate Meastro kartico pri NLB je potrebno to aktivirat za spletne nakupe. Načeloma vse banke to omogočajo, razen Sprakasse, če se dobro spomnimo. Torej kontaktirajte vašo banko, da vam omogoči spletno kupovanje z vašo Mestro kartico.

   • Imam Sparkasse, kjer omogocajo placevanje z Maestro kartico na spletu. Vse kar je potrebno storiti je naslednje:
    1.) Izberete placilo z Maestrom
    2.) Vpisete podatke
    3.) Tri-mestna koda ni potrebna, saj je na Maestru v primeru slovenskih bank ni (drugace je npr. z avstrijsko Sparkasse, kjer 3-mestna koda obstaja, poleg tega pa omogocajo tudi aktivacijo storitve “3D Online Secure Shopping”).
    4.) Sistem vas pospremi do novega okna, kjer morate vpisati vsaj 8-mestno geslo (lahko ga vsakic spreminjate, uporabite lahko karkoli).
    5.) Dobite SMS na svoj telefon, s 6-mestno kodo.
    6.) Vtipkate kodo v okno za avtentikacijo 6-mestne kode.
    7.) et voilà, nakup je opravljen

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.