Izlet na dlani

SUPER! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Pragi (letalo + hotel + zajtrk) že za neverjetnih 108 eur!

Super ponudba za obisk pravljične Prage v septembrskem terminu! Zgodovinsko in čudovito mesto je v poznih poletnih mesecih pravi kraj za počitnice. Uživali boste lahko v prekrasni arhitekturi prežeti s Plečnikovim pridihom, lepo ohranjenem srednjeveškem mestnem jedru, odličnem pivu, dobri hrani in še bi lahko naštevali. Praga velja za eno od najlepših evropskih mest, zato vam naša ponudba lahko služi tudi kot lepo darilo, ki ga bo vsak vesel. Odhod in prihod je iz Benetk, kar pomeni, da lahko potovanje v Prago združite še z obiskom romantičnih Benetk! Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v septembru (termin sob 05.- tor 08.09.2015) za dve osebi v Pragi, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Benetk , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 65 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Pragi so na voljo nočitve (za termin 05.-08.09.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Dalimil , kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 87 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ zajtrk + letalo) v Pragi tako znaša od 217 eur (oz.108 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Dalimil za dve osebi z zajtrkom (3 nočitev) za 87 eur na povezavi tukaj

praghot

Rezervacija letov v Prago preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke (VCE) – Praga (PRG) – Benetke (VCE), že za 65 eur na osebo (termin 05 – 08.09.2015)

praglet

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Prago lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.