Izlet na dlani

SUPER! Povratna letalska karta in 5 nočitev za potovanje od Valencie do Barcelone že za 156 eur!

Zakaj si ne bi v majskem terminu privoščili obmorsko avanturo od Valencie do Barcelone. Obe mesti sta znani po svojih številnih znamenitostih, ki si jih lahko ogledate na vašem 5 dnevnem oddihu.  Za prevoz iz Valencie do katalonske prestolnice plačate cca. 30 eur za avtobus, nekaj več za vlak. Lahko si najamete tudi avto in raziščete zanimive kraje, ki so na poti do Barcelone. Eden izmed takšnih je majhno ribiško mesto Vinaròs, znano po svoji utrdbi. Poletite v Valencio iz bližnjega Trsta in pristanite v Benetkah. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v maju (pet 15.05.- sre 20.05.2015) za dve osebi v Valencii (2 nočitvi) in Barceloni (3 nočitve). Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta in prihodom v Benetke (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 52 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

pot

V Valencii sta na voljo 2 nočitvi (za termin 15.05.-17.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Casual Hostal Valencia, kjer je cena za dve osebi že od 65 eur.
V Barceloni so na voljo 3 nočitve (za termin 17.05.-10.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Residencia Salesiana Marti-Codolar , kjer je cena za dve osebi že od 144 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + letalo) v Valencii in Barceloni tako znaša od 313 eur (oz. 156 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Casual Hostal Valencia za dve osebi (2 nočitvi) za 65 eur na povezavi tukaj

valhot3
Rezervacija hotela s 3*Residencia Salesiana Marti-Codolar a dve osebi (3 nočitve) za 144 eur na povezavi tukaj

barcahot

Rezervacija letov v Valencio in iz Barcelone preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):

Trst – Valencia (termin 15.05.)
barca
Barcelona – Benetke (Treviso) (termin 20.05.)
barca1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.