Izlet na dlani

SUPER! Povratna letalska karta in 6 nočitev v Kalabriji (letalo + hotel 4* + zajtrk) že za 115 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v septembru ( čet 24.09.- sre 30.09.2015) za dve osebi na sončni Kalabriji (Amantea).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 39 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V obalnem mestu Amantea je na voljo 6 nočitev (za termin 24.09.- 30.09.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4* Trevi Village, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 152 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 6 nočitev na Kalabriji (hotel s 4* z zajtrkom+ letalo) (termin 24.09.- 30.09.62015) tako znaša 230 eur (oz. 115 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Trevi Village za dve osebi (6 nočitev + zajtrk) za 152 eur na povezavi tukaj

amanteahot

Rezervacijo letov iz Benetk v Lamezio izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Benetke – Lamezia – Benetke, že za 39 eur na osebo
lamezialet

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Italijo lahko naročite tukaj.

IZLET NA DLANI PRIPOROČA: Od Lamezie se do Amanteje lahko pripeljete z javnim prevozom, na voljo je namreč povezava z vlakom ali avtobusom. Več na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.