Izlet na dlani

SUPER! Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku Madeira (letalo + hotel) že za odličnih 143 eur!

Odlična priložnost za majski pobeg na čudovit in razgiban otok Madeira, ki vas bo začaral s svojo raznolikostjo, kulinariko, plažami in ugodnim podnebjem! Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v maju (tor 19.05.- tor 26.05.2015) za dve osebi na portugalskem biseru Madeiri..
Ugodne letalske karte vam omogoča TuiFly z odhodom iz Munchna, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 84 eur/osebo (v ceno je vštet tudi kos prtljage do 15 kg).

Na madeiri je na voljo 7 nočitev (za termin 19.05. – 26.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Flame Tree Madeira, kjer je cena za dve osebi že 118 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Madeiri tako znaša od 286 eur (oz. 143 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2* Flame Tree Madeira za dve osebi (7 nočitev) za 118 eur na povezavi tukaj
madeirahot
Rezervacija letov na madeiro preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Munchen – Funchal – Munchen, že za 85 eur na osebo (termin 19.05- 26.05.2015)
funchal

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Madeiro lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.