Izlet na dlani

Svobodni na poletne potepe

Približuje se čas dopustov in s tem raziskovanje novih dežel. A ne glede kam vas bo ponesel navdih, vam bo potovanje olajšal hiter prenos podatkov, brez dodatnih stroškov.

Brez skrbi na oddihu

Načrtovanje dopusta je lahko velik zalogaj, saj je pred odhodom potrebno urediti marsikaj, za vse to pa nam pogosto primanjkuje časa. Manjše nevšečnosti se pripetijo tudi na potovanjih – ko iščemo pot do mestne zanimivosti, se že pošteno lačni oziramo za najbolj primerno restavracijo ali se želimo dogovoriti še zadnje podrobnosti s ponudnikom prenočišča. Takrat je priročno imeti spletni dostop, ki reši vse naštete zagate. S pravim paketom in premišljeno izbiro mobilnega operaterja, je to povsem enostavno.

Tako kot doma tudi na gostovanju

Lansko poletje je v veljavo vstopila evropska uredba, ki je odpravila cenovne razlike med uporabo mobilne telefonije doma in med gostovanjem znotraj držav članic EU. Mnoge prednosti vključenega prenosa podatkov v obstoječe naročnine mobilnih paketov so medtem uporabniki že spoznali. Pri izbiri novega mobilnega operaterja pa so postali še zahtevnejši.

Preverite ugodnosti pred odhodom v tujino

Kot so nam povedali v telekomunikacijskem podjetju A1, se trudijo, da bi svojim uporabnikom kar se da olajšali komunikacijo in dostop informacij tudi v tujini. Zato so mobilne pakete A1 Svobodni obogatili z večjo količino prenosa podatkov ter jim dodali še 1 GB prenosa podatkov v kar 34 državah po svetu.

Poiščite svojo sanjsko destinacijo tega poletja in potujte popolnoma svobodno s paketom, ki se prilagodi vašemu navdihu.

SPONZORSKA OBJAVA!

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.