Izlet na dlani

Ta vikend v Ljubljani…Brezplačni Festival urbane kulture

Festival urbane kulture bo obiskovalcem ponudil pestro dnevno-nočno dogajanje na 10-ih prizoriščih, na katerih se bo zvrstilo več kot 30 različnih domačih in tujih izvajalcev. Raznovrsten festival, ki bo pod enim imenom združil elektronsko glasbo, oblikovanje, modo in družbeno koristne dogodke.

30. junija in 1. julija se bo festival odvijal na različnih prizoriščih po Ljubljani (Kongresni trg, K4, Cirkus, Centralna postaja, Žmauc, Petkovškovo nabrežje). Med drugimi bodo na festivalu na Kongresnem trgu nastopili Jazzanova s pevcem Paulom Randolphom (Nemčija), Booka Shade Live (Nemčija), Frank iz Fun Lovin’ Criminals (Velika Britanija), nova domača house-jazz-funk-fusion skupina Icon, ter mnogo drugih glasbenikov in umetnikov na različnih mestnih trgih in kotičkih. Prvič pa bomo v Ljubljani praznovali tudi Mednarodni dan reggae glasbe v Parku Tivoli in se s tem pridružili 35 mestom po svetu.

Oba dneva bo za najbolj vzdržljive na voljo serija after partijev v klubu K4, klubu Cirkus in na Metelkovi, kjer bodo med drugim nastopili Tom Trago (Nizozemska), 0 Phase (Velika Britanija) in mnogi drugi.

Festival urbane kulture Slovenija bo na svojem dogodku na osrednjem prizorišču na Kongresnem trgu poskrbel tudi za ljubitelje kulinarike. Obiskovalci si bodo lahko oblizovali prste v »Street food cornerju«, ki ga bodo oblikovali s pomočjo cestnih kulinaričnih vozil v sodelovanju s The Slovenia.

Vsi glavni dogodki so brezplačni, vstopnine po simbolični ceni bodo le za nočne zabave v klubih.

Več informacij in program prireditve si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.