Izlet na dlani

TOP 10 KITAJSKIH ZANIMIVOSTI

Kar lepo število let je že od našega potepa po Kitajski, pa kljub temu se pogosto radi spomnimo na to zares posebno in drugačno deželo. Predvsem pa se velikokrat nasmejimo kakšni od prigod s potovanja. Da pa tudi vas s kakšno nasmejimo, smo za vas pripravili 10 zanimivih slik, ki smo jih posneli na naši poti.

Pa veliko smeha na kitajski račun 😉

Ste tudi vi doživeli na potovanju kakšen posebno zabaven znak ali dogodivščino? 


1. Na Kitajskem se ocenjujejo tudi stranišča, mogoče pa obstaja tudi neke vrste Tripadvisor za WC-je2. Da slučajno ne pozabite, da so na Kitajskem na voljo tudi kitajske restavracije3. Hm, v butiku Slavery vam med drugim očitno ponudijo tudi kakšen šampon4. Oblačila se da sušiti tudi na prometnih znakih5. Ko ne razumeš niti besedice na meniju in upaš na najboljši razplet glede naročila…6. Tudi polurna študija ti ne bo razvozlala prave smeri, razen če iščeš tisto kar je oddaljeno 450 m v desno..7. Be careful… your step8. Na Kitajskem je toliko originalov podobnih fejkom, in toliko fejkov originalom, da še prodajalci ne vedo točne razlike, kaj pravite Allstarke fejk ali original?9. Roko gor, kdo ve kakšnega okusa je Okoljsko prijazen modni okus?10. Prigrizek v obliki koruze je seveda poznan tudi v Sloveniji, da pa ti za isto ceno prodajo tudi olupljeno kumaro, no tega pa se spomnijo na Kitajskem


Ste tudi vi doživeli na potovanju kakšen posebno zabaven znak ali dogodivščino? 

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.