Izlet na dlani

TOP 10 svetovnih mest za pestro nočno življenje

Člani Ekipe Izlet na dlani v zadnjih 3 letih na račun družinskega življenja (in odsotnosti varuške na potovanjih) na področju nočnega življenja težko podajamo merodajne ocene o destinacijah s kvalitetnim oziroma pestrim nočnim življenjem. Kar pa lahko rečemo izpred preteklih let pa so na seznam top 10 svetovnih mest za pestro nočno življenje zagotovo primerno umeščeni Bangkok, New York, London in Barcelona. V Bangkoku, ki dejansko nikoli ne spi, se na vsakem ovinku nekaj dogaja in to za prav vse okuse, podobno pa to velja tudi za New York, London in Barcelono, seveda bo pri slednjih za nočne užitke potrebno odšteti kakšen euro oziroma dolar več. Ostalih destinacij žal še nismo uspeli obiskati, po pričanju ostalih popotnikov, pa je na seznam upravičeno umeščenih prav vseh 10 destinacij.

nocnozivljenjepixabay

Katere pa so vaše top svetovne destinacije, kjer ste zares uživali v nočnem življenju?


1. IBIZA (Španija)


Tripadvisor opis aktivnosti na Ibizi si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene na Ibizi si oglejte na povezavi tukaj.


2. BERLIN (Nemčija)


Tripadvisor opis aktivnosti v Berlinu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Berlinu si oglejte na povezavi tukaj.


3. NEW YORK (ZDA)


Tripadvisor opis aktivnosti v New Yorku si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v New Yorku si oglejte na povezavi tukaj.


4. SAO PAULO (Brazilija)


Tripadvisor opis aktivnosti v Sao Paulu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Sao Paulu si oglejte na povezavi tukaj.


5. LONDON (Anglija)


Tripadvisor opis aktivnosti v Londonu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Londonu si oglejte na povezavi tukaj.


6. BARCELONA (Španija)


Tripadvisor opis aktivnosti v Barceloni si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Barceloni si oglejte na povezavi tukaj.


7. MONTREAL (Kanada)


Tripadvisor opis aktivnosti v Montrealu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Montrealu si oglejte na povezavi tukaj.


8. LAS VEGAS (ZDA)


Tripadvisor opis aktivnosti v Las Vegasu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Las Vegasu si oglejte na povezavi tukaj.


9. BUENOS AIRES (Argentina)


Tripadvisor opis aktivnosti v Buenos Airesu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Buenos Airesu si oglejte na povezavi tukaj.


10. BANGKOK (Tajska)


Tripadvisor opis aktivnosti v Bangkoku si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Bangkoku si oglejte na povezavi tukaj.

Seznam povzet po strani CNN Travel.

Katere pa so vaše top svetovne destinacije, kjer ste zares uživali v nočnem življenju?

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.