Izlet na dlani

TOP DESIGN HOTEL! 4* Hotel Adriatic v Rovinju z zajtrkom, savno, bazenom in brezplačnim kolesom že za 71 eur na noč (za 2 osebi)

Z nekaj kliki lahko rezervirate ugodno nočitev v design hotelu Adriatic 4* v Rovinju (ocena Tripadvisor). Cena nočitve z zajtrkom za primer termina 07-08.02. (praznik v Sloveniji) znaša samo 71 eur/sobo. Na voljo tudi drugi termini do začetka aprila. Savna in bazen sta na voljo v hotelu Lone.

1. Do hotela dostopate preko iskalnika Trivago na povezavi tukaj
2. Nato izberete ponudnika Orbitz (glej slika spodaj)

3. Vpišite se v sistem Orbitz v kolikor v sistem še niste vpisani lahko tukaj ustvarite nov račun, da pridobite ugodnejšo ceno (glej slika spodaj)

4. Ob vpisu cena pade iz 88$ na 79$ (glej slika spodaj)

5. Ob rezervaciji je ključno, da izberite plačilo takoj, saj le v tem primeru lahko koristite še dodatnih 15% popusta (kljub takojšnjemu plačilu je na voljo brezplačna odpoved)(glej slika spodaj)

6. Vnesite kodo za za 15% popust – TAKEMEAWAY in izberite način plačila (glej slika spodaj)

7. Končna cena 1 nočitve z zajtrkom + davek je tako 77$ oz 71 eur!

Prijetno bivanje v hotelu Adriatic vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.