Izlet na dlani

TOP LAST MINUTE! Povratna letalska karta in 7 nočitev na grškem otoku KOS (letalo + hotel) že za 153 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v juniju in juliju (termin sre 24.06.- sre 01.07.2015) za dve osebi na grškem otoku Kos. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba TUIFly z odhodom iz Dunaja, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 90 eur/osebo.

Na Kosu je na voljo 7 nočitev (za termin 24.06.-01.07.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 2*Hotel Kos Bay, kjer je cena za dve osebi že od 126 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 2* + letalo) na grškem otoku Kos tako znaša od 306 eur (oz. 153 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Hotel Kos Bay za dve osebi (7 nočitev) za 126 eur na povezavi tukaj
koshiot

Rezervacija letov na Kos preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Dunaj- Kos- Dunaj, že za 90 eur/osebo (termin 24.06. – 01.07.2015)
koslet

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kos lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.