Izlet na dlani

TOP ODKLOP! Povratna letalska karta in 9 nočitev v čarobnem Marakešu (letalo + hotel 3* + zajtrk) že za odličnih 149 eur!

Marakeš ohranja dušo in doživlja turistični razcvet. Že sloviti Winston Churchill ga je imel za najlepše mesto na svetu in kljub množici sodobnih betonskih zgradb in kake odvečne smeti s starodavnimi palačami, vrtovi in mošejami še vedno ohranja svojo dušo. Na Unescovem seznamu je zaradi tradicionalnih nastopov pripovedovalcev starih zgodb, glasbenikov s starodavnimi glasbili, plesalcev dervišev, žonglerjev, vedeževalcev, astrologov, krotilcev kač, ki so tako vznemirljivi, da jih ljudje spremljajo, stoječ v krogih. Zraven trga je velikanski bazar s 15 tisoč trgovinicami, čajnicami, kavarnami, lekarnami zdravilcev. V ozkih prepletenih ulicah se hitro izgubiš, kar ni prijetno s polnimi vrečkami v rokah. (vir: www.delo.si) Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic (termin čet 19.11.- pet 27.11.2015) za dve osebi v Maroku (Marakeš).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik EasyJet z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 61 eur/osebo (v ceno ni všteta check in prtljaga).

V Marakešu je na voljo 9 nočitev (za termin 19.11-27.11.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Tachfine Hotel, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že od 176 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 9 nočitev (hotel 3* + zajtrk + letalo) v Maroku tako znaša od 298 eur (oz. 149 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Tachfine Hotel za dve osebi z zajtrkom (9 nočitev) za 176 eur na povezavi tukaj
marakeshotel

Rezervacija letov v Maroko preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano – Marakeš – Milano, že za 61 eur na osebo(termin 19.11. – 27.11.2015)
marlet

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.