Izlet na dlani

TOP! Porto + Lizbona + povratna letalska karta + 6 nočitev = 140 eur!

Osvojite Portugalsko in ubijte dve muhi na en mah! Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v juniju (termin sre 10.- tor 16.06.2015) za dve osebi na Portugalskem. Iz Milana boste poleteli v portugalsko prestolnico in tam preživeli 3 noči, nato pa se z letalom odpravili še v obmorski biser Porto in tam še 3 dni uživali v dobri hrani in vinu. Mikavno, kaj pravite?

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 62 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Lizboni so na voljo 3 nočitve (za termin 10.-13.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 4*Pensao Santo Tirso, kjer je cena za dve osebi že 96 eur.

V Portu so na voljo 3 nočitve (za termin 13.-16.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Residencial Porto Madrid, kjer je cena za dve osebi že 60 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 6 nočitve (hotel + letalo) v Lizboni in Portu tako znaša od 280 eur (oz. 140 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije (Lizbona):
Rezervacija hotela s 4*Pensao Santo Tirso za dve osebi (3 nočitve) za 96 eur na povezavi tukaj

lishot

Podatki o hotelih in rezervacije (Porto):
Rezervacija hotela s 3* Residencial Porto Madrid za dve osebi (3 nočitve) za 60 eur na povezavi tukaj

porhot

Rezervacija letov v Lizbono in Porto preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo- Lizbona, že za 26 eur/osebo(termin 10.06.2015)
mil-lis
Lizbona – Porto, že za 9 eur/osebo(termin 13.06.2015)

lis-por
Porto – Bergamo, že za 22 eur/osebo(termin 16.06.2015)

por-mil

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Portugalsko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.