Izlet na dlani

TOP! Povratna letalska karta in 6 nočitev v 3 mestih (Valencia, Porto in Madrid) že za 192 eur!

Za vse izkušene in avanture željne popotnike smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v juniju (termin pon 15.- ned 21.06.2015) za dve osebi v Valenciji, Portu in Madridu. Iz Trsta boste poleteli v obmorski biser, ki vam ponuja obilo nočne zabave in dnevne sprostitve, nato se za dva dni odpravite v Porto, kjer boste uživali v odlični morski hrani in znamenitem sladkem vinu. Za konec nepozabne avanture vas čaka še ogled vroče španske prestolnice.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trstain prihodom v Bologno, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 64 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji sta na voljo 2 nočitvi (za termin 15.-17.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Casual Hostal Valencia, kjer je cena za dve osebi že 54 eur. V Portu sta na voljo 2 nočitvi z zajtrkom (za termin 17.-19.06.2015) v 3*Residencial Porto Madrid, kjer je cena za dve osebi že za 40 eur. V Madridu sta na voljo 2 nočitvi v dobro ocenjenem hotelu 3*Don Luis, kjer je cena za dve osebi že za 74 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 6 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Valenicji, Portu in Madridu tako znaša od 384 eur (oz.192 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3*Casual Hostal Valencia za dve osebi (2 nočitvi) za 54 eur na povezavi tukaj
valhotel
– Rezervacija hotela s 3*Residencial Porto Madrid za dve osebi (2 nočitvi) za 40 eur na povezavi tukaj
portohot
– Rezervacija hotela s 3*Don Luis za dve osebi (2 nočitvi) za 76 eur na povezavi tukaj
madhot

Rezervacija letov v Valencijo, Porto, Madrid in Bologno preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Trst – Valencia že za 25 eur (klikni na povezavo)
Valencia – Porto že za 28 eur (klikni na povezavo)
Porto – Madrid že za 19 eur (klikni na povezavo)
Madrid – Bologna že za 36 eur (klikni na povezavo)

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Valencijo in Majorko lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.