Izlet na dlani

TOP! Povratna letalska karta in 7 nočitev na grškem otoku KRF (letalo + hotel + zajtrk) že za odličnih 134 eur!

Krf je najsevernejši grški otok v Jonskem morju. Ravno prav velik, da si vzamete čas in ga v času dopusto dobro raziščete. Poceni najem skuterjev ali avtomobilov vam bo olajšal odločitev, če pa se želite le razvajati v soncu in morju, smo vam pripravili super ponudbo, ki vključuje hotel z bazenom in zajtrkom. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v septembru (sob 12.09.- sob 19.09.2015) za dve osebi na Krfu.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik EasyJet iz Milana, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 82 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Krfu (Kavos) je na voljo 7 nočitev (za termin 12.09. – 19.09.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Morfeas Hotel Kavos, kjer je na voljo tudi bazen in zajtrk, cena za dve osebi pa že za 105 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 2* + zajtrk + letalo) na Krfu tako znaša od 269 eur (oz. 134 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Morfeas Hotel Kavos za dve osebi z zajtrkom (7 nočitev) za 105 eur na povezavi tukaj
krfhot

Rezervacija letov na Krf na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano (MXP) – Krf (CFU) – Milano (MXP), že za 82 eur/osebo (termin 12.09.- 19.09.2015)
krfletalo

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Krf lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.