Izlet na dlani

TOP! Povratna letalska karta in 7 nočitev na Kanarskih otokih (Fuerteventura) že za neverjetnih 143 eur!

Odlična priložnost za majski pobeg na Kanarske otoke. Otok Fuerteventura je drugi največji v skupini Kanarskih otokov in velja za otok sonca, vetra, neskončnih plaž in peščenih sipin. Ogromno ljubiteljev surfanja in kajtanja najde svoj kotiček na tem prelepem otoku. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v maju (termin 21.- 28.05.2015) za dve osebi na kanarskem otoku Fuerteventura.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Lturfly z odhodom iz Munchna za noro ceno 59 eur na osebo(v ceno je vključen tudi kos check in prtljage do 15 kg).

Na otoku Fuerteventura je na voljo 7 nočitev (za termin 21.- 28.05.2015) v odlično ocenjenem apartmaju s 2* Castillo Beach , kjer je cena za dve osebi že za 168 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 2* + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 286 eur (oz. 143 eur na osebo).
– Rezervacija apartmaja s 2* Castillo Beach (termin 21.-28.5)

kanarcihot
Rezervacija letov v Fuerteventura preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Munchen – Fuerteventura – Munchen, že za 58 eur na osebo (termin 21.05- 28.05.2015)
kanarcilet

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Lanzarote lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.