Izlet na dlani

Torek 17. maj… v Ljubljani brezplačno potopisno predavanje na temo Malezije in svetovnega kolesarskega podviga Tomaža Humarja

Jutri (torek) 17.05.2016 bosta v okviru Mestne knjižnice Ljubljana potekali dve brezplačni potopisni predavanji.

Ob 19.00 v Knjižnici Jožeta Mazovca (Zaloška cesta 61, 1000 Ljubljana) bo potekalo potopisno predavanje na temo Malezija nekoliko drugače – Brane Ternovšek. Predaval bo Brane Ternovšek. Malezija, dežela v jugovzhodni Aziji, je pogosto imenovana tudi resnična Azija, saj se v njej mešajo kulture Malajcev, Kitajcev, Indijcev in domorodcev. Brane Ternovšek vam bo pripovedoval o zgodah in nezgodah svojega štiriletnega bivanja v tej tropski deželi.

Ob 19.00 v Knjižnici Prežihov Voranc (Tržaška cesta 47a, 1000 Ljubljana) bo Taja Zuccato v goste povabila Tomaža Humarja, sina vrhunskega alpinista. 19-letni fant je kot najmlajši kolesar v 209 dneh prekolesaril pot okoli sveta. Neverjetna vztrajnost, trma in iznajdljivost so ga popeljali k uresničitvi velikega osebnega izziva. Tomaž bi rad sporočil, da ni nemogočih poti.

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.