Izlet na dlani

Triglav zavarovanja na potovanjih v tujino

Vodilna zavarovalnica v Sloveniji- Zavarovalnica Triglav vam ob vrsti klasičnih zavarovanj ponuja tudi zavarovanja na potovanjih v tujino.

Na voljo so trije tipi zavarovanj:

triglav1

TURISTIČNO ZAVAROVANJE sklenete:
– ko se odpravljate na dopust oz. počitnice, potovanje ali krajši izlet v tujino;
– ko posamezno potovanje traja manj kot 60 dni;
– ko potrebujete celovito zaščito ob bolezni ali nezgodah in zavarovanje odgovornosti, prtljage itd.;
– ko si želite 24-urno zdravstveno asistenco;
– ker vam nudijo 10 % popust za zavarovanja, sklenjena na spletu za obdobje do enega leta, in 20 % popust za letna zavarovanja.

Na voljo so trije paketi turističnih zavarovanj: Paket A, B ali C. Premije so odvisne od tipa zavarovanja, trajanja zavarovanja ter izbranega paketa.  Pakete in premije Triglav turističnih zavarovanj si ogledate na povezavi tukaj (klik na povezavo).

Triglav turistično zavarovanje s popustom (10 % do 1 leta in 20% za letna zavarovanja) lahko sklenete preko spleta  preko te povezave (klik na povezavo).

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE NA POTOVANJIH V TUJINI Z ASISTENCO sklenete:
– ko se odpravljate na daljši dopust, počitnice, delo ali študij v tujini;
– ko načrtujete daljše bivanje v tujini (do 1 leta);
– ko potrebujete celovito zaščito ob bolezni ali nezgodah;
– ko si želite 24-urno zdravstveno asistenco;
– ker vam nudijo 10 % popust za zavarovanja, sklenjena na spletu za obdobje do enega leta, in 20 % popust za letna zavarovanja.

Glede na vaše potrebe in čas potovanja, se odločite za eno od oblik zavarovanja. Na voljo so posamično, družinsko ali skupinsko zavarovanje ali študij v tujini. izbirate med štirimi programi zavarovanja (glede na višino zavarovalnih vsot). Programe zdravstvenih zavarovanj na potovanjih si lahko ogledate na povezavi tukaj (klik na povezavo).

Triglav zdravstveno zavarovanje na potovanjih s popustom (10 % do 1 leta in 20% za letna zavarovanja) lahko sklenete preko spleta  preko te povezave (klik na povezavo).

 

ZAVAROVANJE ODPOVEDI TURISTIČNEGA POTOVANJA sklenete:
– za aranžmaje, sklenjene v turističnih agencijah za primer odpovedi oz. neudeležbe potovanja ali za povrnitev stroškov letalske karte.
Zavarovanje morate skleniti v roku 24-ih ur od nakupa turističnega aranžmaja oziroma letalske karte.

Zavarovanje odpovedi turističnega potovanja sklenete v Triglav poslovalnicah.

Informacije povezane s sklenitvijo Triglav zavarovanj na potovanjih, si ogledate na tej povezavi (klik na povezavo) ali pokličite modro številko 080 555 555.

Kljub sklenitvi zavarovanja na potovanjih v tujino vam prijetno potovanje brez nezgod želita zavarovalnica Triglav in Ekipa Izlet na dlani. (Sponzorski članek)

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.