Izlet na dlani

Turkish Airlines napoveduje veliko razprodajo letalskih vozovnic iz Ljubljane!

Turkish Airlines z pon 09.03.2020 napoveduje veliko prodajno akcijo povratnih letalskih vozovnic iz Ljubljane!

Za odhode do 28. februarja 2021 na številne priljubljene destinacije kot so npr. Bali, Bangkok, Maldivi, New York, Dubai, Indija, Kanada… družba napoveduje izjemne cene letalskih kart, za odhode iz Ljubljane. Podobno akcijo je letalska družba Turkish že imela v prvi polovici lanskega leta.

Nekaj primerov napovedanih letalskih vozovnic:

 
 

Cancun: 559 EUR

Vsi primeri s povezavami do letalskih vozovnic so navedeni v spodnjih povezavah:

Iz Ljubljane na Tajsko, Šrilanko, Bali, Indijo, Filipini… že od 327 eur
Iz Ljubljane v Dubai, Oman, Qatar,.. že od 140 eur
Iz Ljubljane v New York, Vancouver, Toronto, Miami, Boston .. že od 361 eur
Iz Ljubljane v Cape Town, Nairobi, Zanzibar, Mombasa,… že od 359 eur

Letalske karte bodo sicer na voljo do 23. marca 2020 oziroma do razprodaje prostih mest, za obdobje potovanja od 16. marec 2020 – 28. februarja 2021. vendar po sistemu “kdor prvi pride, ceneje leti “.

To še ni vse, poleg posebnih cen, pa imajo vse karte, ki bodo prodane med 6. in 24. marcem za potovanja v 2020 posebno pravilo: prva sprememba brezplačna!* (fare difference se vseeno obračuna, ne velja za karte v Turčijo in ECN, refund je po pravilih tarife)

Ekipa Izlet na dlani že nestrpno pričakuje novo Turkish Airlines in tudi vam želi, da si prihodnjo zimo zagotovite ugodno potovanje iz Ljubljane!

P.S Možno je, da bo akcija nastopila že ob polnoči iz nedelje na ponedeljek!

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Jaz iščem povratno letalsko karto lj do bkk direkt let . Tam bi ostal do en mesec. Šel bi čimprej. Pošljite mi ponudbo .. pa tudi za januar 2021.lp

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.