Izlet na dlani

Povratna letalska karta v Istanbul in 4 nočitve (letalo + hotel2*) že za ugodnih 213 eur!

Še niste bili v Istanbulu in ste od prijateljev slišali same hvalospeve? Sedaj imate priložnost, da se na lastne oči prepričate, zakaj je mesto nekaj posebnega in ponuja obiskovalcu veličastno doživetje. Istanbul je mesto, v katerem so se mešale razne kulture in verstva, zato je v njem veliko število zgodovinskih cerkva, mošej, sinagog in palač, ki vam bodo lepšela pogled. Da ne pozabimo svetovno znane tržnice ali “Grand Bazaar“, kjer boste našli vse in še več kar potrebujete, ob tem pa boste še na hitro spoznali vaše pogajalske sposobnosti. Prijetno utrujeni od nakupovanj in ogledov si lahko privoščite pravo turško kavo ali čaj in sevede tradicionalno turško sladico. Smo vas prepričalI? Tokrat smo vam pripravili zelo ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v juniju (termin 12.-16.06.2015) za dve osebi v Istanbulu. Ker gre za podaljšani vikend, je ponudba še bolj mikavna.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Air Serbia z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za termin 12.-16.06. na voljo za 135 eur/osebo.

V Istanbulu so na voljo 4 nočitev (za termin 12.-16.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu 2*Antique House Istanbul kjer je cena za dve osebi že za 156 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitev (hotel + letalo) v Istanbulu tako znaša od 426 eur (oz. 213 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Antique House Istanbul za dve osebi (4 nočitve) za 156 eur na povezavi tukaj
ist2+

Rezervacija letov iz Ljubljane v Istanbul preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Ljubljane – Istanbul – Ljubljane za 135 eur (termin 12.-16.06.2015)
lju-ist

 

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.