Izlet na dlani

UDOBNO IN UGODNO! Povratne letalske karte iz Ljubljane v Egipt, Kenijo, Etiopijo, Indijo že od 297 eur!

Ena izmed najbolje ocenjenih letalskih družb Turkish Airlines, vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Ljubljane v Egipt (Sharm El Sheik, Hurghada)), Etiopijo (Adis Abeba), Kenijo (Mombasa), Indijo (Delhi) in še ostale atraktivne lokacije, ki jih lahko najdete v prispevku. Cena povratnega leta v Egipt je že od 297 eur dalje. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih Turkish Airlines velikosti.

Obdobje potovanja: od maja do decembra 2015 (različno za posamezne destinacije)
Obdobje rezervacije: maj, junij 2015

Primer letalskih povezav iz Ljubljane:
tk-lju

Rezervacija letalskih kart je mogoča tukaj preko direktne povezave na Turkish Airlines strani, kjer s klikom na izbrano destinacijo izberete željeni termin

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča na izbranih destinacijah lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet  lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Izlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDA. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.