Izlet na dlani

UDOBNO! Povratna letalska karta iz Ljubljane na sanjske plaže Brazilije (Salvador de Bahia) že za 530 eur!

Letalska družba Condor vam ponuja zelo ugodno potovanje na čudovite plaže Brazilije in sicer že za 530 eur na osebo iz Ljubljane. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih Condor in Delta mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja: odhod 14.6; povratek 21.6.
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave do Salvadorja:
salvador

Rezervacija letalskih kart v Punta Cano je mogoča preko primera na spodnji povezavi: (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Ljubljana (LJU) – Salvador de Bahia (SSA) – Ljubljana (LJU), že za 530 eur (skyscanner)

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča na Dominikanski lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Brazilijo lahko naročite tukaj
VIZUM:Vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.