Izlet na dlani

UGODNO! Povratna letalska karta in 10 nočitev v čarobnem Marakešu (letalo + hotel 3*) že za 243 eur!

Marakeš ohranja dušo in doživlja turistični razcvet. Že sloviti Winston Churchill ga je imel za najlepše mesto na svetu in kljub množici sodobnih betonskih zgradb in kake odvečne smeti s starodavnimi palačami, vrtovi in mošejami še vedno ohranja svojo dušo. Na Unescovem seznamu je zaradi tradicionalnih nastopov pripovedovalcev starih zgodb, glasbenikov s starodavnimi glasbili, plesalcev dervišev, žonglerjev, vedeževalcev, astrologov, krotilcev kač, ki so tako vznemirljivi, da jih ljudje spremljajo, stoječ v krogih. Zraven trga je velikanski bazar s 15 tisoč trgovinicami, čajnicami, kavarnami, lekarnami zdravilcev. V ozkih prepletenih ulicah se hitro izgubiš, kar ni prijetno s polnimi vrečkami v rokah. (vir: www.delo.si) Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 10 dnevnih počitnic (termin sob 07.11.- tor 17.11.2015) za dve osebi v Maroku (Marakeš).

Ugodne letalske karte vam omogoča Alitalia z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 153 eur/osebo (v ceno je všteta check in prtljaga standardnih mer Alitalie).

V Marakešu je na voljo 7 nočitev (za termin 29.04-06.05.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Mont Gueliz, kjer je cena za dve osebi že od 180 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 10 nočitev (hotel 3* + letalo) v Maroku tako znaša od 486 eur (oz. 243 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Mont Gueliz za dve osebi (10 nočitev) za 180 eur na povezavi tukaj
marakeshot

Rezervacija letov v Maroko preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Marakeš – Benetke, že za 153 eur na osebo(termin 07.11. – 17.11.2015)
marakes

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 18 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.