Izlet na dlani

UGODNO! Povratna letalska karta in 6 nočitev na Malti (letalo + hotel + zajtrk) že za 161 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v juniju (sre 03.06.- tor 09.06.2015) za dve osebi na Malti.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 49 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Malti je na voljo 6 nočitev (za termin 03.06. – 09.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Topaz Hotel Bugibba, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 224 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 6 nočitev (hotel + letalo + zajtrk) na Malti tako znaša od 322 eur (oz. 161 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Topaz Hotel Bugibba za dve osebi z zajtrkom (6 nočitev) za 224 eur na povezavi tukaj
maltahot
Rezervacija letov na Malto preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna – Malta- Bologna, že za 49 eur na osebo (termin 03.06- 09.06.2015)
maltalet

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Malto lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.