Izlet na dlani

UGODNO! Povratna letalska karta in 7 nočitev na Kanarskih otokih (Lanzarote) že od 213 eur!

Ognjeni otok Lanzarote, kot mu pravijo zaradi njegovega vulkanskega nastanka, s svojo slikovito, z lavo in s peskom prežeto pokrajino ponuja številne možnosti za popoln odmik od napornega vsakdanjika. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v juniju (termin 10.- 17.06.2015) za dve osebi na kanarskem otoku Lanzarote. Na voljo so tudi drugi termini v juniju in juliju!

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Bologne (v ceno je ni vključen tudi kos check).

Na otoku Lanazrote je na voljo 7 nočitev (za termin 10.- 17.06.2015) v odlično ocenjenem apartmaju s 3* Tabaiba Apartamentos.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 3* + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 425 eur (oz. 213 eur na osebo).

Podatki o hotelu:

lanzarothotel

Rezervacijo za izbrani termin (10. – 17.6.2015) lahko izberete tukaj (ita. povezava expedia.it)
KAKO IZBRATI PAKET ZA DRUGI TERMIN?
Kliknite na povezavo zgoraj in izberite poljubni termin.
3.-10.6. (230 €)
27.5.-3.6. (269 €)
17.6.-24.6. (269 €)
1.7.-8.7. (278 €)
8.7.-15.8. (307 €)

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Mauritius lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

4 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Živjo,

    želela sem rezervirati za termin od 10. do 17.6, prišlo bi malo več kot 51,€ za oba saj sva vzela še samopostrežni zajtrk. Potem pa sem preverila še cene na angleški strani in pride cena 580€ za eno osebo.. Sem kaj narobe vnesla ali gre dejansko za potegavščino – plačaš kao za dva, tam pa ugotoviš, da si v bistvu le za enega?

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.