Izlet na dlani

UGODNO! Povratna letalska karta in 7 nočitev na Kreti (letalo + hotel 3*) že za 138 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v juniju (čet 04.06.- čet 11.06.2015) za dve osebi na Kreti.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 82 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Kreti (Hania) je na voljo 7 nočitev (za termin 04.-11.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Sunset Beach Hotel, kjer je cena za dve osebi že 113 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* + letalo) na Kreti tako znaša od 277 eur (oz. 138 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Sunset Beach Hotelza dve osebi (7 nočitev) za 113 eur na povezavi tukaj
kretahot

Rezervacija letov na Kreto na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso -Kreta (Hania)-Treviso, že za 82 eur/osebo (termin 04.- 11.6.2015)
ciperlet

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kreto lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.